Προσφορές στο Μπάνσκο (Bansko)

Στη νοτιοδυτική πλευρά της Βουλγαρίας, ένας τόπος μοναδικής ομορφιάς βρίσκεται πλέον στο κέντρο της προσοχής τόσο των επισκεπτών όσο και των ντόπιων που επιθυμούν να αφεθούν στη μαγεία της φύσης: το Μπάνσκο. Απέχοντας μόλις 150 km από τη βουλγαρική πρωτεύουσα, το Μπάνσκο είναι ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα για διακοπές όλο το χρόνο. Το Μπάνσκο είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένο, με υποδομές κατάλληλες για εκείνους που επιζητούν τη χαλάρωση αλλά και για εκείνους που προτιμούν να ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

Η περιοχή είναι πρωτίστως γνωστή λόγω του χιονοδρομικού της κέντρου. Ένα κέντρο με πολύ καλή ποιότητα χιονιού και πίστες περίπου 75 χιλιομέτρων, για σκιερ όλων των επιπέδων. Η ανάπτυξη του Μπάνσκο είναι τέτοια που πολλοί το θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα των Βαλκανίων. Εξάλλου, οι δραστηριότητες που επικεντρώνονται γύρω από το χιόνι είναι μόνο ένα μέρος αυτής της εμπειρίας που ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει. Ο συνδυασμός της παραδοσιακής κουζίνας και των υπέροχων κρασιών με τη νυχτερινή ζωή που καλεί και τους πλέον αναποφάσιστους να γίνουν μέρος της παρέας του Μπάνσκο, συντελούν στο να αφήσουν μοναδικές αναμνήσεις σε όποιον επισκέπτεται την περιοχή.

Το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ τζαζ είναι μόνο ένας από τους λόγους που αξίζει να το επισκεφτεί κανείς τότε. Η ποδηλασία στα βουνά, η ορειβασία, η ιππασία, το ράφτινγκ και οι περίπατοι σε γειτονικά μοναδικά μέρη, όπως το μοναστήρι της Ρίλα , συμπληρώνουν μια απολαυστική διαμονή, που θα σας αναζωογονήσει και κυρίως θα σας μυήσει σε έναν άλλο κόσμο: αυτόν της επιβλητικής ομορφιάς του Μπάνσκο.

Προσφορές στο Μπάνσκο (Bansko)

– Ιδανικός προορισμός για sport, χαλάρωση, spa και χειμερινές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

προσφορές στο μπάνσκο bansko | Οικονομικά πακέτα στο Bansko | Δωμάτια στο Bansko

adminΠροσφορές στο Μπάνσκο (Bansko)